Om mig

Lotta Dyfverman Zonterapi AB

Om mig


Jag heter Lotta Dyfverman och jag driver Lotta Dyfverman Zonterapi AB. Jag har alltid varit intresserad av alternativ hälsovård. Vägen till ett eget företag inom alternativ hälsovård har dock varit krokig.

Jag tog vägen via teknisk linje med inriktning mot byggteknik, några kurser i maskinteknik och produktion på högskola. En juristeksamen och några kvällskurser i sociologi på Lunds Universitetet. Därefter hade jag det ganska trivsamt på ett statligt verk i nästan två decennier. 


Efter att ha gått en introduktionskurs i zonterapi och strax därefter utbildat mig till zonterapeut på Axelsons Gymnastiska institut blev dock Zonterapin en allt större del av mitt liv. Kroppen är helt fantastisk och när man väl börjat sätta sig in i hur den fungerar så är det svårt att inte faschineras och vilja lära sig mer. Zonterapin har verkligen utmanat mig och väckt en nyfikenhet och vija att lära mig mer och mer. 


Zonterapin är en holistisk behandlingsform. Hela kroppen behandlas under en behandling. Med ett holistiskt synsätt ser man också att när någon del i kroppen inte mår bra sluter resten av kroppen upp och stöttar upp. Därför är det kanske inte det knä som smärtar som är det som behöver behandling utan det som skyddas. På motsvarande sätt ser man till parorganen i kroppen och behandlar  det skyddande organet framför ett  organ som mår riktigt illa. 


Min dröm hade varit att få behandla barn. Barn under 8 år får dock inte behandlas med alternativmedicin i Sverige. Min behandling av barn sträcker sig därför till att ha en särskild behandling för trötta mammor. Denna är särskilt lämplig för dig som har barn med särskilda behov eller sjukdom. Jag ser familjen som en helhet precis som kroppen är en helhet där organen samspelar. Mår någon i familjen dåligt träder andra familjemedlemmar in. När ett barn mår dåligt ökar belastningen på föräldrar och syskon vars egna behov trycks tillbaka.  Jag välkomnar alla mammor att testa en trötta mammors behandling för att få energi att vara den stöttande mamma ni önskar vara. Och till er stöttande fäder rekommenderar jag en vanlig zonterapi via foten då er trötthet oftastsätter sig mer konkret i kroppen i form av smärta och ryggskott.

BESÖKSADRESS

 

Gustavslundsvägen 168 B

167 51 Bromma

T-bana Alvik.

I samma lokal som Bromma Ryggklinik

KONTAKT


Tel: 070-2808042

 

Mail: lotta@brommazonterapi.seMOTTAGNING


tisdagar 09-18


torsdagar 09-18

KRY

Copyright © All Rights Reserved